DoCty - ajutorul tău în contabilitatea digitală Image

Aplicatia DoCty - ajutorul tău în contabilitatea digitală - ONLINETehnologiile moderne și-au făcut simțită prezența și în cadrul contabilității, motiv pentru care foarte multe firme optează în zilele noastre pentru contabilitatea digitală. Aceasta are multiple avantaje:
  1. oferă un grad de eficiență foarte mare, deoarece toate documentele vor fi bine organizate și accesul la ele va fi rapid;
  2. permite accesul la documente și informații chiar și de la distanță, la orice oră din zi și din noapte;
  3. sunt eliminate erorile pe care le-ar putea face oamenii în anumite situații;
  4. datele sunt colectate și stocate mai rapid și ordonate eficient;
  5. nu mai ai nevoie de spațiu suplimentar pentru a depozita o mulțime de dosare.
contabilitate online

Nu-i așa că îți surâde ideea de a te bucura și tu de avantajele contabilității digitale? Ei bine, la noi acest lucru este posibil cu ajutorul DoCty, o soluție digitală de flux al documentelor, pe care noi am personalizat-o printr-o bufniță, simbol al înțelepciunii pe care o dovedești dacă alegi să îți simplifici munca și să te bucuri de beneficiile tehnologiei moderne.


DoCty vine cu o serie de beneficii care vor duce contabilitatea la un alt nivel, deoarece:
  • îți va permite să comunici mult mai ușor cu clienții, pentru că permite conversații de tip feed;
  • poți încărca foarte simplu și rapid documentele necesare;
  • poți cere generarea automată a rapoartelor;
  • ți se permite să ai arhivă electronică, iar în cadrul ei să organizezi totul cât mai eficient și să găsești cu ușurință informațiile dorite;
  • poți emite facturile direct din DoCty la clienti - le primești, apoi sunt exportate automat, in softul de contabilitate.
contabilitate online

Contabilitatea digitală ONLINE este fără doar și poate soluția viitorului, deoarece varianta tradițională este tot mai mult lăsată în urmă. Cu toții vrem să nu pierdem timp la vreun sediu de firma de contabilitate pentru fiecare document, să avem acces rapid la informații contabile, să comparăm și analizăm cu ușurință date, să gestionăm cât mai eficient arhiva și agenda, să comunicăm simplu și rapid cu clienții și să ne bucurăm de tot ce presupune contabilitatea digitală. La noi acest lucru este mai simplu decât crezi, indiferent dacă ai un PFA sau SRL deoarece bufnița DoCty îți vine în ajutor. Poate fi un partener de încredere pentru bunul mers al afacerii tale.

Dacă vrei să afli mai multe detalii cu privire la această soluție digitală de flux al documentelor și nu numai, contactează-ne. Suntem o firmă de contabilitate din București cu experiență și îți stăm la dispoziție pentru detalii suplimentare și pentru a vedea ce se potrivește exact afacerii pe care o deții.