Firma contabilitate Bucuresti Image

FIRMA CONTA BUCURESTI

6 motive pentru care e bine sa lucrezi cu o firma de contabilitate in Bucuresti.

Mai intai ce este contabilitatea?

Conform Legii contabilității nr. 82/1991 "Contabilitatea este o activitate specializata in masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea persoanelor prevazute la art. 1. În acest scop, contabilitatea trebuie sa asigure inregistrarea cronologica si sistematica, prelucrarea, publicarea si pastrarea informatiilor cu privire la pozitia financiara, performanta financiara si alte informatii referitoare la activitatea desfasurata, atat pentru cerintele interne ale acestora, cat si in relatiile cu investitorii prezenti si potentiali, creditorii financiari si comerciali, clientii, institutiile publice si alti utilizatori."

Desigur sunt multe de spus despre acest domeniu, dar in continuare dorim sa va prezetam cateva motive pe care este bine sa le luati in calcul atunci cand cautati o firma de contabilitate in Bucuresti.

 

Expertiza contabila

- "Expertizele contabile judiciare sunt mijloace de probă utilizabile în rezolvarea unor cauze care necesită cunoștințe de strictă specialitate din partea unor persoane care au calitatea de expert contabil. Expertizele contabile dispuse din oficiu sau acceptate la cererea părților în fazele de instrumentare și de judecată ale unor cauze civile și/sau comerciale, atașate sau nu unui proces penal, se numesc expertize contabile judiciare. - wikipedia"
 

Reprezentare legala

- Specialistii firmei de contabilitate mentin relatia cu autoritatile statului, asumarea corectitudinii inregistrarilor contabile a documentelor primite, prezentarea corecta a situatiei financiare.
 

Consultanta specializata

 Beneficiezi de consultatnta specializata pe diferite domenii de activitate, atat la inceput de drum cat si pe parcursul activitatii economice. 

Legislatie

- informarea clientului actualizata - Una dintre cele mai importante activitati in cadrul unei firme de contabilitate este aceea de a fi la curent cu legislatia la zi, in acest fel beneficiezi de ultimele informatii legislative si esti asigurat ca toate procedurile contabile sunt actualizate.
 

Personal specializat

- Fara indoiala, spre deosebire de un singur contabil, o firma de conta este compusa din mai multi specialisti pentru acoperirea unei gama cat mai variata de servicii de contabilitate specifice, legal, resurse umane, expert contabil, serviciu de curierat etc. Cu siguranta in activitatea ta economica vei avea nevoe de ajutor specializat pe una sau mai multe ramuri din cele prezentate.

Economie de timp

- Un mare avantaj pe care il aduce alegerea unei firme de contabilitate este fara indoiala economia de timp pe care o faci, pentru ca parte din activitatea contabila este deja preluata de personalul specializat.