SRVICII CONTABILITATE BUCURESTI

Facem tot posibilul sa punem la dispozitie cele mai bune servicii de contabilitate pentru clientii si partenerii nostri.

Facem tot posibilul sa punem la dispozitie cele mai bune servicii de contabilitate pentru clientii si partenerii nostri.

Oferim o gama larga de servicii de contabilitate si in prezent lucram la extinderea listei actuale.

Pentru ca firma ta să funcționeze cât mai bine și să fii la zi cu plățile aferente, dar și cu documentele necesare, o colaborare cu o firmă de contabilitate din București este mai mult decât necesară. La Contabilul Tău găsești toate serviciile de contabilitate de care ai putea avea nevoie, dar și expertiză financiară. Astfel, te vei asigura de faptul că afacerea ta nu va avea de suferit din cauza neregulilor.

Așa cum bine știi, administratorul unui SRL are obligativitatea ca din punct de vedere legal să colaboreze cu un contabil autorizat, iar la noi vei găsi experții de care ai nevoie

Pentru a-ți face o idee cât mai clară cu privire la ce înseamnă servicii de contabilitate, vrem să îți enumerăm câteva dintre responsabilitățile unui contabil:
 

 • se ocupă de tot ce ține de evidența contabilă a stocurilor;
 • ține o evidență clară a veniturilor și cheltuielilor;
 • menține relațiile cu terții;
 • întocmește situații și rapoarte financiar-contabile și face verificările necesare pentru corelarea acestora;
 • operează zilnic orice factură emisă sau primită;
 • verifică soldurile bancare, casa și avansurile din trezorerie;
 • întocmește documentele necesare situațiilor care apar în companie;
 • se ocupă de plata taxelor destinate statului, dar și terților;
 • sortează și arhivează documente;
 • contribuie la soluționarea situațiilor de criză care pot afecta compania;
 • completează registrele contabile;
 • actualizează bazele de date;
 • întocmește balanța de verificare a firmei.

In acelasi timp va putem pune la dispozitie servicii de HR. Specialistii nostri va pot oferi asistenta de specialitate pentru:
 • suportul și consultanța statelor de plată;
 • procesarea statelor de plată;
 • expertiză și consultanță la pregătirea documentației financiar-contabile;
 • trimiterea la timp a documentelor necesare către instituțiile statului, pentru a nu risca sancțiuni;
 • calcularea corectă a salariilor și contribuțiilor aferente;
 • eliberarea adeverințelor de salarii către angajați.

Experții din firma noastră îți pot pune la dispoziție aceste servicii de contabilitate, dar și altele, în funcție de ceea ce ai nevoie. Suntem o firmă de contabilitate din București care ne adaptăm foarte bine cerințelor cu care vin clienții noștri, indiferent de domeniul lor de activitate, iar asta se poate vedea și din portofoliul complex pe care îl avem și pe care îl poți consulta cu ușurință pe site.

Pentru că vrem să oferim serviciicât mai complexe, venim în întâmpinarea ta și cu experți care se ocupă de ceea ce presupune expertiza financiară/contabilă.
Pentru a-ți face o idee cât mai clară și în privința acestor servicii, vrem să îți oferim o serie de informații. În primul rând trebuie să știi că o asemenea expertiză presupune analiza corectitudinii datelor înregistrate și a calculelor aferente, astfel încât taxele și impozitele să fie stabilite în mod corect.

Expertul contabil are îndatorirea de a controla registrele, conturile și actele justificative, în scopul de a transmite apoi mai departe informațiile părților interesate. Totodată, el trebuie să se asigure de faptul că se respectă cu strictețe legislația.

Expertiza contabilă este o activitate ce se realizează doar de către un expert contabil care are această calitate dobândită în conformitate cu legea și care este înscris în Tabloul Experților Contabili. Ea este cerută în diverse situații care pot fi de natură civilă, penală sau extrajudiciară. Este foarte important ca expertul solicitat să fie independent față de părțile care sunt implicate, pentru a nu surveni constrângeri ce ar putea afecta integritatea și obiectivitatea deciziilor.

 

 
invest-img

INFIINTARE DE FIRME IN ROMANIA

INFIINTARE DE FIRME IN ROMANIA

Actionand in calitate de consultanti si oferind un un sprijin adecvat la fiecare pas necesar, am infiintat un numar impresionant de companii active in Romania.

funds-img

Taxe si regulamente de angajare. Inspectii legale

Taxe si regulamente de angajare. Inspectii legale

Practic parte integranta din echipa ta, CONTABILUL TAU se asigura in mod constant ca legislatia, toate regulamentele si prevederile legale sunt respectate cu rigoare. .

saving-img

Contabilitate si Expertiza contabila

Contabilitate si Expertiza contabila

Cu o echipa de profesionisti competenti, dezvoltatm proiecte la toate nivelurile si controlam atat perspectiva larga, cat si focalizarea asupra detaliilor.

retirement-img

Resurse umane si plati

Resurse umane si plati

In timp, am dezvoltat o acuratete speciala in aplicarea procedurilor, mentinand in acelasi timp si o perspectiva umanista asupra intregului camp de activitate

 
invest-img

Raportari financiare si consultanta financiara

Raportari financiare si consultanta financiara

Intr-un mediu in care precizia conteaza enorm, operam cu parametri stricti si documentam toate aceste operatiuni astfel incat sa contribuim la succesul desavarsit demersului.

invest-img

Strategie de business

Strategie de business

Ne intameiem abordarile pe planuri meticuloase si specificatii precise. Avem insa intotdeaun o perspectiva larga si o viziune generoasa.

invest-img

Granturi si fonduri de proiect

Granturi si fonduri de proiect

Suntem mandri ca am reusit sa combinam in abordarile noastre atat umanismul si gentiletea, cat si disciplina profesionala si caracterul puternic.

invest-img

Consultanta cu privire la taxe

Consultanta cu privire la taxe

CONTABILUL TAU respecta cele mai bune practici si recomandarile privind aceste practici si se bazeaza pe un ”sistem de succes”, dezvoltat pentru toti clientii sai.