Echipa noastra de specialisti resurse umane si experti contabili

 

Otilia Raianu

Am înființat această firma de contabilitate in Bucuresti  în 2007 din dorința de a modifica paradigma standard de servicii de contabilitate - unde contează ce se poate și ce nu se poate - și de a ne diferenția prin înțelegerea nevoilor clientului și prin construirea unor soluții eficiente împreună cu el. Cunoscând dificultățile și inconveniențele create de birocrația autorităților fiscale din România, misiunea mea și a companiei mele este de a oferi soluții personalizate clienților. Mai mult decât atât, prin experiența de aproape 20 ani acumulată în domeniul financiar-contabil,  încercăm să-i ajutăm pe aceștia să depășească problemele consumatoare de timp și resurse. În toți acești ani am colaborat cu firme din toate domeniile de activitate (servicii, producție, construcții, transport, etc), atât la nivel local, cât și regional și multi-național (companii precum Anritsu, Euroanswer, etc). Având calitatea de expert contabil, sunt membru activ CECCAR și Consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Am considerat intotdeauna ca psihologia personala si de grup influenteaza actiunile oamenilor. Finantele sunt strict legate de om… deci de constitutia psihologica. Nu trebuie explicat sau adaugat nimic, e de la sine inteles! De aceea m-am aplecat inainte de toate spre nevoia personala a clientului: aceea de a ordona, de a regla un schimb si de a stimula o crestere. 

 

Cristina Danulet

Interpretarea corecta a unei legislatii contabile si fiscale aflata intr-un permanent proces de armonizare la normele europene  este un obiectiv foarte important pentru mine. Cu 18 ani de experienta in domeniul financiar-contabil, scopul meu este sa ofer clientilor cele mai bune solutii financiare, pornind de la analiza nevoilor acestora si personalizand serviciile oferite.

 

 

Claudia Petrescu

Membră a Camerei Consultanților Fiscali, am o experiență de 13 ani în domeniul financiar – contabil și sunt specializată în domeniul fiscal, pe partea de impozitări indirecte (TVA consultativ, restituiri de TVA, TVA-ul de înregistrare etc) și impozitări internaționale. Am venit în această companie în 2007 și de atunci ofer consultanță în domeniul fiscal. În calitate de Operational Manager gestionez activităţile legate direct de organizarea și derularea serviciilor oferite clienților.

 

 

Daniela Raducanu

Cultura inovatiei si dorinta de aliniere la standardele de excelenta m-a facut sa ma indrept spre domeniul financiar: sunt, asadar, absolventă a Facultății de Economie a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si expert contabil - membru activ al Corpului de Experți Contabili in Bucuresti și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). Am o experiență profesională de 7 ani în contabilitate financiară, iar competentele mele principale tin de retail, IT, piata imobiliara și prestarea serviciilor. Lucrez, de asemenea, la proiectele de obtinere a fondurilor europene ale clientilor nostri, cu raportarile financiare de rigoare. 

 

 

Veronica Achim

Sunt absolventă a Facultății de Contabilitate si Informatica de Gestiune a Academiei de Studii Economice din București: am studiat cu pasiune si as alege acelasi lucru oricand.  Lucrez de peste 13 ani în domeniul financiar contabil, fiind in echipa Contabilul Tau din 2014. Aria mea de expertiza cuprinde contabilitatea pentru companii care activeaza în diverse domenii precum piata imobiliara, IT, comert en-gros și serviciilor suport.

 

 

Andreea Berlescu

Sunt contabil si m-am alaturat echipei Contabilul Tau in 2012. De atunci mi-am folosit abilitatile  de eficientizare, automatizare si implementare procese in gasirea de solutii tehnologice pentru clientii nostri. Sunt o fire analitica si focalizata pe gasirea de solutii: sper ca rezultatele sa vorbeasca de la sine. 

 

 

Violeta Nistor

Sunt capabila sa iau decizii rapide si dispusa sa invat si sa aplic lucruri noi - am o minte mereu curioasa si deschisa la nou si sunt la curent cu cele mai noi tendinte in HR. Ma orientez spre rezultate , lucrez intotdeauna intr-un spirit cooperant - si ma bucur de capacitatea de a comunica eficient.  Un bun HR trebuie sa stie sa comunice intr-o maniera prietenoasa, dar profesionala, astfel incat oamenii sa intre usor in relatia profesionala optima. Oamenii ma descriu ca fiind de incredere, discreta si cu un acut spirit etic. 

 

 

Pusa Manzala

Fac parte din echipa Contabilul Tău din 2007, cu o vechime  de peste 18 ani în domeniul resurselor umane. Am acumulat o vasta experinta, plecand de la prima treapta, inspector resurse umane,  avansand pas cu pas pana la HR manager. Am participat la proiecte pentru Fonduri Europene, la proiecte in colaborare cu firme   internaționale (Danemarca, Polonia, Grecia etc), precum și cu una dintre cele mai mari clinici medicale din România.  Nu ezit niciodata atunci cand este vorba de proiecte  noi si nu renunt pana nu gasesc solutii la fiecare problema aparuta.

 

 

Alina Georgiana Filip

Sunt expert contabil, membru al Corpului de Experți Contabili Bucuresti și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) si stagiar al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).
Am acumulat experienta profesionala de peste 5 ani in contabilitate financiara, ocupandu-ma de contabilitatea financiara pentru diverse companii care activeza in principal in sectoarele productie, constructii, turism, retail si prestarea serviciilor.

 

 

Stefan Mihailescu

Sunt parte a echipei Contabilul Tau din anul 2015 - datorita formarii educationale in domeniul stiintelor economice activez in pozitia de contabil cu atributii in cadrul departamentul Comercial al companiei. In activitatea mea interactionez cu toti clientii firmei, atat cei locali, cat si cei internationali, iar in portofoliul de clienti se regasesc companii internationale din industria IT, iar pe plan national societati si persoane fizice autorizate din domeniul medical si comercial.