Expertiza contabila Image

Expertiza contabilă - de ce ar trebui să apelați la servicii de expertiză contabilă pentru afacerea dumneavoastră?


Expertiza contabilă este o activitate profesională desfășurată de experți contabili în vederea furnizării de informații și concluzii obiective și independente privind aspecte contabile, financiare și fiscale ale unei entități.

Această activitate include examinarea și analizarea documentelor și a datelor contabile ale unei entități pentru a evalua corectitudinea și adecvarea acestora, precum și pentru a identifica eventualele probleme sau neconformități.

Experții contabili pot fi solicitați să furnizeze expertize contabile în diverse situații, cum ar fi litigii, fuziuni și achiziții, evaluări de afaceri, falimente sau alte situații în care este necesară o evaluare independentă și obiectivă a situației financiare a unei entități. Expertiza contabilă este reglementată de standarde și reguli profesionale și presupune un nivel ridicat de cunoștințe și experiență în domeniul contabilității, finanțelor și al normelor fiscale.


Iata cateva motive pentru care companiile au nevoie de expertiza contabila:
 
Audit financiar Expertiza contabilă este necesară pentru a evalua corectitudinea și adecvarea datelor financiare ale unei companii și pentru a furniza o opinie independentă și obiectivă în cadrul unui audit financiar.
Evaluarea afacerii Pentru a evalua prețul corect al unei afaceri în cazul unei fuziuni sau achiziții, este necesară o expertiză contabilă care să evalueze activele, datoriile și situația financiară a companiei.
Litigii În cazul unor dispute legale, expertiza contabilă poate fi necesară pentru a furniza o analiză obiectivă a datelor financiare și contabile și pentru a susține argumentele în cadrul unui proces.
Faliment În cazul unei proceduri de faliment, este necesară o expertiză contabilă pentru a evalua situația financiară a companiei și a identifica posibilele active și datorii.
Impozite Expertiza contabilă poate fi necesară pentru a furniza o evaluare precisă a impozitelor și taxelor datorate și pentru a identifica posibilele economii fiscale.
Compliance Expertiza contabilă este necesară pentru a se asigura că o companie respectă normele contabile, financiare și fiscale, precum și pentru a identifica posibilele neconformități și probleme.
Planificarea financiară În cazul în care o companie dorește să își planifice bugetul și să ia decizii financiare importante, este necesară o expertiză contabilă pentru a furniza informațiile necesare și pentru a evalua opțiunile disponibile.
Managementul riscurilor Expertiza contabilă este necesară pentru a identifica și evalua riscurile financiare și contabile asociate cu activitățile unei companii și pentru a dezvolta strategii pentru a le gestiona și minimiza.

accounting expertise

Firma noastră de contabilitate este specializată în furnizarea de servicii contabile și financiare pentru afaceri din diferite industrii și domenii de activitate. În cadrul portofoliului nostru de servicii, oferim și servicii de expertiză contabilă pentru clienții noștri.

Pentru a furniza servicii de expertiză contabilă, avem o echipă de contabili autorizati CECCAR cu experiență și calificări în domeniu. Acești experți contabili sunt autorizați și respectă toate standardele profesionale și regulile impuse de organismele de reglementare. În cadrul serviciilor noastre de expertiză contabilă, evaluăm și analizăm documentele și datele contabile ale clienților noștri pentru a identifica probleme sau neconformități și pentru a furniza informații obiective și independente privind situația financiară și contabilă a companiilor lor. ​​

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.